Få regningen delt op med finansiering

Uforudsete udgifter er møg-irriterende!
Det gælder også, hvis bilen pludselig har fået en skade der skal udbedres, sommerdækkene skal udskiftes eller du har brug for en trækkrog til traileren.

Autoplus tilbyder et Autoplus Kontokort, så du kan betale regningen over en længere periode.

Spørg hos dit lokale Autoplus værksted, som kan uddybe mulighederne for dig.

Det er faktisk så nemt, at du allerede nu kan ansøge om finansiering til dit kommende service eller nye dæk og fælge til bilen.

Vælg mellem tre månedlige ydelser

799,-

i op til 36 mdr.

Eksempel:
Kreditbeløb: 10.000 kr.
Månedlig ydelse: 799 kr.
Løbetid: 14 måneder.
Debitorrente: 0%.
Adm. gebyr/md.: 49 kr.
Oprettelsesgebyr: 5 %.
ÅOP: 20,00 %.
Samlet kreditomkostninger 1.186 kr.
Samlet beløb til tilbagebetaling 11.186 kr.

499,-

i op til 48 mdr.

Eksempel:
Kreditbeløb: 10.000 kr.
Månedlig ydelse: 499 kr.
Løbetid: 24 måneder.
Debitorrente: 1,94 %.
Adm. gebyr/md.: 49 kr.
Oprettelsesgebyr 5 %.
ÅOP: 18,72 %.
Samlet kreditomkostninger 1.899 kr.
Samlet beløb til tilbagebetaling 11.899 kr.

299,-

i op til 60 mdr.

Eksempel:
Kreditbeløb: 10.000 kr.
Månedlig ydelse: 299 kr.
Løbetid: 44 måneder.
Debitorrente: 1,94 %.
Adm. gebyr/md.: 49 kr.
Oprettelsesgebyr 5 %.
ÅOP: 16,06 %.
Samlet kreditomkostninger 3.058 kr.
Samlet beløb til tilbagebetaling 13.058 kr.

Sådan virker det

  • Fast lav månedlig ydelse
  • Mulighed for rentefri finansiering
  • Lån helt op til 60 000 kr.
  • Løbetid op til 60 md.
  • Brug kortet igen og igen
  • Kan bruges på alle reparationer og tilbehør
  • Du kan altid tjekke din saldo på Resurs App
  • Ingen omkostninger ved saldo på 0 kr.

Du vil modtage dit værkstedskort med posten ca. 14 dage efter godkendt ansøgning. Delbetalingen har 14 dages fortrydelsesret og tilbydes i samarbejde med Resurs.

Har du spørgsmål vedr. finanisering

Du er altid velkommen til at kontakte Resurs’ kundeservice på tlf.: 39 13 16 00 eller sende en mail til kundeservice@resurs.dk.
Læs om kontobetingelserne her.

Finansiering med Autoplus Kontokort

Finansiering med Autoplus foregår i samarbejde med Resurs Bank, som tilbyder dig muligheden for at få et Autoplus Kontokort. Med kortet kan man ansøge om lån direkte hos os på et af vores værksteder, eller online hvis man skulle ønske det. Med Autoplus Kontokortet har man altid løbende måned plus 30 dages omkostningsfri kredit, og derefter beslutter man sig for, hvorvidt man ønsker at indbetale hele saldoen, eller om man ønsker at dele saldoen yderligere op. Med kortet får du samtidig mulighed for rentefri finansiering til en lav månedlig ydelse. Betalingsmulighederne bliver oplyst sammen med det første indbetalingskort, som man modtager måneden efter købet. Vælger man at indbetale hele beløbet, tillægges der ingen renter eller gebyrer.

Fordelene ved at finansiere køb med Autoplus Kontokort

Autoplus Kontokortet er til dem, der selv ønsker at bestemme, hvordan de vil betale. Med kontokortet opnår man en fleksibilitet og en frihed, hvor man for eksempel kan vælge at indbetale hele beløbet måneden efter købet uden omkostninger. Man behøver ikke tage stilling ved købet, for det er muligt at vente med at vælge, hvordan du vil betale til måneden efter købet. Det er hurtigt og enkelt at ansøge hos dit lokale Autoplusværksted eller her på siden, så nemmere og mere fleksibelt bliver det faktisk ikke. Du kan blive godkendt til et Autoplus Kontokort, både før og efter du har modtaget en værkstedsregning, der skal betales.. Kontokortet giver dig mere luft i økonomien, så hvis du for eksempel står med et motornedbrud lige op til sommerferien, er der ingen grund til at blive hjemme. Kontokortet fungerer på samme måde, som når man køber andre ting på abonnement; man kan vælge at betale fordelt på over 3 forskellige lave månedlige ydelse. Hvilken du vælger, er helt op til dig.

Hvordan får jeg et Autoplus Kontokort?

Det er muligt at få et Autoplus Kontokort ved at kontakte Resurs Bank via kundeservice på 39131680 eller på mail: kundeservice@resurs.dk. Derudover kan du ansøge direkte via linket her på siden, hvilket gør det nemt og hurtigt for dig at komme videre med din ansøgning. Det er også muligt at se en låneberegning, så du bedre kan planlægge, hvilken løbetid på lånet der passer til dig og dit behov.