Autoplus – landsdækkende værkstedskæde

Autoplus og Auto-G som kædekoncept hænger sammen. Faktisk er kædekonceptet Autoplus en del af Auto-G, som er en landsdækkende grossistkæde med 38 afdelinger i Danmark. Værkstedskæden består af mere end 150 frie autoværksteder fordelt over hele landet, og værkstedskæden har derfor mulighed for at servicere og reparere alle bilmærker efter bilfabrikanternes forskrifter lige meget hvor i landet, kunderne befinder sig. Det er god service! Når man besøger et Autoplusværksted, kan man være sikker på at få den samme gode service over alt, og alle værkstederne anvender reservedele af samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken.

Autoplus som allround kædekoncept

Værkstedskonceptet Autoplus er et allround kædekoncept og et tilbud, som Auto-G tilbyder de enkelte værksteder, og der er mange fordele ved at være en del af flokken. Kædekonceptets grundprincip er: Frit værksted – Frit valg, og det betyder, at værkstederne frit kan vælge hvilke dele af det overordnede kædekoncept, som de mener, passer til netop deres værksted. Det er forskelligt, hvad de enkelte afdelinger har brug for, og hvad der bidrager til netop deres vækst, og derfor kan værkstederne også frit vælge til og fra, så kædekonceptet bliver skræddersyet til netop dem og deres behov. I kædekonceptet indgår både kurser, værkstedskontrol, markedsføring, online booking, autohjælp, miljøservice, fordelagtige aftaler og meget mere. På denne måde har værkstederne alle muligheder for at blive klædt ordentligt på til at servicere kunderne på bedst mulig måde.

Autoplus er international og lokal – altid

Med Autoplus er du altid sikret international såvel som lokal hjælp. Der er allerede mange, som har set fordelene i at være Autoplusværksted, for Autoplus er et kædekoncept uden købsbindinger, som er betinget af fornuftig samhandel. Autoplus er et internationalt kædekoncept, som nu tæller mere end 6754 værksteder over hele verden. Men kæden findes også helt lokalt i både Jylland, på Fyn og på Sjælland, hvor værkstederne har adgang til alle informationer om alle bilmærker. Datasystemer sikrer, at værkstederne altid har de nyeste data og servicemeddelelser udstedt af bilfabrikanterne, samt det bedste testudstyr som gør, at det er hurtigt og nemt at udlæse bilens computer og dermed foretage de rigtige justeringer. Medarbejderne følger branchens kurser, og er dermed løbende opdateret i forhold til den nyeste teknologiske viden. Det er sikkerhed for kunderne og for deres biler.

Tilmeld dig Autoplus nyhedsbrev og få gode tilbud til din bil!