Vejhjælp – god service og hurtig hjælp

Vejhjælp er god service og hurtig hjælp og ikke mindst dem, du ringer til, når uheldet er ude. Det er nemlig godt at vide, hvem man skal kontakte, hvis bilen pludselig går i stå, eller er involveret i en ulykke. Med Vejhjælp og DK Assistance får du muligheden for at komme i kontakt med et landsdækkende netværk af professionelle og uafhængige lokale vejhjælps- og autotransportfirmaer, som ved, hvordan de bedst kan hjælpe dig med dit problem. Det professionelle personale sidder klar til at betjene dig døgnet rundt, og personalet her ved, hvad de taler om. Alle medarbejdere på vagtcentralen har nemlig en teknisk baggrund, som gør, at de har de nødvendige kompetencer for at betjene kunderne effektivt og hjælpe dem videre hurtigst muligt.

Hvad dækker Vejhjælp?

Vejhjælp dækker det meste, så du er sikker på god service og hurtig hjælp. Når man er på vejen, kan der ske mange uforudsete ting, og her står Vejhjælp klar til at hjælpe dig videre – heldigvis dækker Vejhjælp, og kan assistere inden for mange forskellige områder. For eksempel strømsvigt hvor Vejhjælp hjælper dig ved at forsøge at sætte køretøjet i gang igen. Kan dette ikke lade sig gøre, bliver køretøjet transporteret til dit Autoplusværksted, hvor din egen mekaniker overtager. Vi hjælper dig altså ikke blot til nærmeste værksted, men til dit sædvanlige Autoplusværksted. Dette betyder, at du har lettere ved at komme hjem, og er bosat tæt på, hvor din bil repareres. Løsninger hvor din bil fragtes til nærmeste værksted er uhensigtsmæssige, og vil blot give dig flere bekymringer om din bil. Vejhjælp rykker også ud, hvis du er ramt af andre problemer, der kan løses på stedet, for eksempel ved brændstofmangel eller mindre uheld hvor køretøjet ikke tager skade i en grad, der påvirker sikkerheden i at køre videre. Herudover hjælper Vejhjælp ved brand, tyveri, glas- og dækskader, fritrækning, bugsering til værksted, trafikuheld, knækkede nøgler, døroplukning, og selv udbedring af skader på stedet kan Vejhjælp være behjælpelige med.

Få et abonnement til Vejhjælp

Du kan få et abonnement til Vejhjælp, så du også kan få god service og hurtig hjælp. Der findes forskellige typer af autohjælp, så det helt sikkert er muligt at finde en type, der passer til dig. Har du en campingvogn, skal du bruge en specifik hjælpepakke ud over din almindelige pakke til din bil. Vejhjælp tilbyder også pakkeløsninger til erhvervskøretøjer op til 3500 kilo. Løsningen til campingvogne er ideel til sommerferien, da det er ærgerligt at spilde sine kostbare feriedage i nødsporet på motorvejen. Med et abonnement til Vejhjælp har du som bilist dermed de bedste forudsætninger for at komme videre, hvis du skulle ende i problemer på de danske veje. Vi benytter os af DK Vejhjælp, når du abonnerer på Vejhjælp, og det betyder, at du aldrig skal vente længe på at få hjælp, da DK Vejhjælp altid bestræber sig på at være fremme inden for cirka 60 minutter. Det er vigtigt, at hjælpen kommer hurtigt, at den sker på en effektiv måde, og at hjælpen dækker de mest almindelige problemer, som man kan støde på i trafikken. På den måde kan du komme hurtigt videre med den mindst mulige forsinkelse. DK Vejhjælp er en yderst fleksibel ordning, og ved for eksempel brændstofudskiftning kan du betale både kontant, online og med MobilePay.

Kontakt os

Tlf. 21 49 22 58 eller skriv til os via formularen.